Ogame Uni 25 S.A.D
Moderator
Czekam na wszelkiego rodzaju komentarze czy ok czy beznadzieja zwłaszcza od szefostwa.
ORAZ UWAGI DOTYCZĄCE REGULAMINU
Moderator
naprawde spisaliście się! forum jest jak najbardzie potrzebne i napewno ułatwi nam handel ataki i obrony. cieszy mnie z macie takie podejscie do gry i staracie się wnieść coś wiecej niż ckoćby Ziomek15 który nie odezwał się nawet jednym słowem od początku gdy dołączył jeszcze do OGK.
Moderator
czasami mam wrażenie że w sojuszu ludzie nie umieją pisać ani czytać, sądziłem że się posypią komentarze jakieś pomysły a tu prawie cisza. Trochę jestem zaskoczony bo jeżeli ktoś chce pomocy to forum jest najlepsze żeby tu się zgłosić. Oczywiście nie tylko pomoc ale także wspólne działania militarne i wogóle porozmawiać między sobą. Liczę że niedługo wszyscy się zarejestrują i będzie git majonez
co to z wami mk83 ma 100% racje wezcie sie ruszcie tu ma być sam
żebym miał co robić a nie tak jak teraz jedno wielkie nic
a co proponujesz ty mk83 i ja już swoje zrobiliśmy
Moderator
bardzo chetnie pomógł bym wam ale naprawde teraz mam tyle pracy ze 24godzinna doba to za mało.
Moderator
Najważniejsze żeby wszyscy zaczęli korzystać z forum bo wtedy dowiemy się czego potrzebujemy a czego nie.
Forum jest bardzo przydatne ale trzeba tu zaglądać i pisać. Jak to uszy to wszystko się zacznie układać. Na razie wychodzi na to że każdy wegetuje i prawie nie gra. Rozumiem że ktoś jest na urlopie ale co do reszty to cisza tak jakby ich nie było a szkoda.
nareszcie coś ruszyło tylko dlaczego na razie w grupie zainteresowanych jest mk83 smok choroaz16 i ja ?? to nie jest
tak troche zajefajna jest
Moderator
Widzę że wszyscy milczą powoli zastanawiam się nad odejściem bo to uni wymiera pozostaje grać tylko na uni 1.
Dziwi mnie że niektórzy nawet nie zarejestrowali się no ale cóż.
no cóż mentalności ludzi nie zmienisz więc co robić alo zostaje tylko